Romania Rent a car  – GlobalRENT

 

 

Nu există nici o modalitate mai bună de a explora România decât printr-o vacanta petrecuta la volanul masinii. Închiriază o mașină imediat ce atingi pământul românesc și nu pierde un singur moment, pentru că poveștile de aici se pot spune pe scurt. În toate regiunile din Romania, sunt obiective turistice  și mâncarea este de-a dreptul deliciosa, astfel încât cel mai bun mod de a o cunoaste este de a începe o călătorie de la centrul său ..

 

 

 

Transilvania

 

Există mai multe locuri de vizitat în Transilvania și ar dura câțiva ani pentru a le cunoaste pe toate, dar există mai multe puncte de interes în această regiune centrală înconjurată de Munții Carpați, pe care absolut nici un turist nu ar trebui să o rateze. Această regiune frumoasă este cunoscută și apreciată pe plan internațional pentru orașele sale medievale, sate românești autentice, stațiuni de schi, statiuni de sănătate, hoteluri și diversitate de prima mana,  cluburi de noapte in cele mai mari orașe: Cluj-Napoca, Brasov si Sibiu.

 

 

 

 

Printul Charles al Marii Britanii  viziteaza Transilvania de mai multe ori pe an. El a fost proprietarul Viscri case sat situat în inima România și o livadă de meri în Mălâncrav, Transilvania și este un susținător deschis al restaurării vechilor sate săsești din Transilvania.

 

 

 

Începeți o excursie pe jos in Brasov, Castelul Bran a vizita orașul cu același nume, pentru mulți cunoscut sub numele de Castelul lui Dracula, presupusa casa lui Vlad Țepeș, domnitorul care a inspirat legenda lui Dracula. De asemenea, nu ratati Castelul Peles, construit ca resedinta de vara extravaganta la poalele muntilor Bucegi, in statiunea  Sinaia pentru regele Carol I de România.

 

 

 

Apoi continua drumul spre Sighisoara, considerat astazi a fi cea mai frumoasa cetate medievala locuita din lume. La baza unui oras roman, Sighisoara este amplasata intr-o cetate fortificată plasată pe vârful unui deal,plina de catacombe secrete, un turn cu ceas din casa din secolul al 14-lea, unde se presupune ca a locuit domnitorul Vlad Tepes.

 

 

 

Nu ratati: Sibiu, Cluj-Napoca sau Biertan cu biserica fortificată din complexul bisericesc din secolul al 15-lea construit pe un deal in mijlocul comunei.

 

 

Informații: Puteți închiria un vehicul din Transilvania aici: http://globalrent.ro/locatie/brasov/

 

 

Pentru zborurile din aeroport, contactați-ne la: http://globalrent.ro/locatie/bucuresti-aeroport/

 

 

 

Bucovina

 

Moldova și Bucovina sunt de asemenea domenii-cheie pentru orice turist. Drumul rutier care face legătura între București si nord-estul România este nou și perfect pentru o excursie la volan. Bucurați-vă de călătorie și descoperiti o regiune împădurită și de deal frumoasa, punctată din abundență de numeroase mănăstiri  care poartă fresce exterioare executate cu maiestrie.

 

 

 

Nu ratați: vinurile moldovenești, bisericile pictate (Sucevita, Humor, Dragomirna, Moldova, Putna, etc.), Cheile Bicazului și mancarurile delicioase, specialitatea zonei  Moldova.

 

Informații: Puteți închiria un vehicul de la sediul Globalrent din București

http://globalrent.ro/locatie/bucuresti-aeroport/ sau http://globalrent.ro/locatie/iasi/

 

 

Delta Dunării

 

Nu toată lumea cunoaște unicitatea Deltei Dunării în Europa. Înainte de a curge în Marea Neagră, Delta Dunării formează cea mai bine conservată delta de pe continent. Situat în partea de est a țării, la granița cu Ucraina și Moldova, Delta găzduiește sute de specii de păsări, pești și alte animale care își găsesc aici un habitat natural.

 

 

 

Nu ratati: o vizita la Sfantu Gheorghe, o plimbare cu barca pe canalele Deltei, o supă de pește și o baie la confluența râului cu marea.

 

 

Info: cel mai bun traseu pentru a ajunge la Sfantu Gheorghe este  cu mașina și apoi cu vaporul din Tulcea. Puteti inchiria masini in Bucuresti.

Romania Rent a car. Bucharest rent a car. Romania Rent a car. Romania Rent a car. Bucharest rent a car. Romania Rent a car. Romania Rent a car. Bucharest rent a car. Romania Rent a car.

Romania Rent a car. Bucharest rent a car. Romania Rent a car. Romania Rent a car. Bucharest rent a car. Romania Rent a car. Romania Rent a car. Bucharest rent a car. Romania Rent a car.

 

 

comments are closed .