Ridicare
Informatii
Rezervare
Returnare
Informatii
Rezervare
Altele
Informatii
Rezervare

Testimoniale

about-feature3

Mihai Constantin

sofer @
Oamenii ce m-au ajutat au fost grozavi si apreciez timpul si efortul pe care si l-au oferit pentru a ma ajuta cu experienta mea in cumpararea de masini.
fata

Sorina Badea

contabila @
Mai am multe de învățat, dar știu că sunt pe drumul cel bun. Poate sună a nonsens, dar sunt mai prezentă în viața mea. Va multumesc pentru tot sprijinul acordat pentru a rezerva o masina.

Despre noi - Inchirere masina

Despre GlobalRent – Inchiriere masina

Fiecare pas, fiecare client multumit şi inchiriere masina reusita ne-au adus mai aproape de celebrarea unui moment important în cariera noastră: de curând am sărbatorit 20 ani de activitate pe piaţa internationala.

Suntem prezenţi pe piaţa internationala încă din anul 1993, sub titulatura GlobalRent-Inchiriere masina. În România asigurăm o gamă largă de produse şi servicii pentru clientii care doresc sa inchirieze usor si la preturi fara concurenta masini de calitate.

Am crescut, ne-am dezvoltat şi indiferent de numele nostru am avut o singură misiune: să oferim cele mai potrivite masini şi servicii rent-a-car, cât mai adaptate nevoilor clienților noștri. Fie că a fost vorba de IMM-uri, de mari companii sau de clienţi persoane fizice, am pus în sprijinul acestui obiectiv noi modele de autovehicule, personal de calitate precum şi dorinţa de a fi de ajutor, de a ramâne aproape de clienții noștri şi de afacerile lor.

Inchiriere masina

Inchiriere masina

Daca doriti sa folositi serviciu nostru de inchiriere masina, va putem spune ca GlobalRent va poate oferi servicii de calitate, in ceea ce priveste domeniul de inchiriere masina in sistem rent car.

Astfel aceste servicii pot veni in ajutorul dumneavoastra, fie ca aveti nevoie de o masina in scop turistic pentru Bucuresti, si pentru intreaga tara. Va oferim servicii de calitate, si inchiriere masina la preturi avantajoase, acestea fiind in acelasi timp sigure, si performante.

Aici veti gasi masina de care aveti nevoie, fie ca este vorba de o masina compacta, intermediara, luxoasa, sau daca doriti un jeep, sau un SUV.
GlobalRent este o companie de inchiriere masina, ce va poate oferi spre Inchiriere masina de care aveti nevoie, pentru un transport eficient, fie ca doriti sa o inchiriati pe termen lung, fie ca doriti pentru o perioada mai scurta de timp.

Inchiriere masina