Inchirieri masini ieftine

Sfaturi privind închirierea unei masini

Inchirieri masini ieftine

1.Cand inchiriati o masina online, asigurati-vă că nu plătiti pentru acest serviciu, înainte să cititi exact de la cine inchiriati masina. Noi, specialistii din GlobalRent Rent a Car avem o flotă formată în principal din autoturisme noi, curate, si desigur, bine întretinute de mecanici cu experientă. Site-ul nostru este locul unde va invitam sa alegeti în functie de nevoile dumneavoastră: economie, spatiu, performanta sau siguranta sporita.

Inchirieri masini ieftine

2. Păstrati costurile sub control. În general, nu doar pretul pentru închirierea unei masini, reprezinta costul total alocat din buget. Trebuie să plătesti pentru combustibil, taxe de parcare sau taxe de trecere. Bugetul este una dintre problemele majore în aproape fiecare călătorie, si cu sigurantă nu veti dori să ramaneti fara bani.

Inchirieri masini ieftine

3. Atunci când luati masina, verificati starea. Atât starea fizică cat si integritatea, instrumentele si accesoriile, astfel încât să nu aveti nicio problemă mai târziu.

Inchirieri masini ieftine

4. Cititi foarte atent certificatul de asigurare. Fiecare companie de închiriere de masini trebuie să aibă o asigurare de răspundere prin care ar trebui să plătească daune în caz de accident. Citeste asigurarea cu atentie pentru a avea garantia că acesta acoperă cât mai multe situatii. Chiar si un mic incident poate provoca pagube mari in bugetul dumneavoastra daca nu aveti tipul de asigurare dorita.

Inchirieri masini ieftine

5. Returnati masina la timp. Întârzierile nu sunt vazute bine de către nicio companie de inchirieri auto. Fiecare întârziere înseamnă taxe suplimentare, care de multe ori poate fi destul de scumpa. Atunci când închiriati o masină, asigurati-vă că vă organizati timpul bine si că vă întoarceti cu autovehiculul inchiriat la ora pe care ati stabilit-o la inceputul procesului de inchiriere.

Suntem prezenţi pe piaţa internationala încă din anul 1993, sub titulatura GlobalRent-Inchiriere masina. În România asigurăm o gamă largă de produse şi servicii pentru clientii care doresc sa inchirieze usor si la preturi fara concurenta masini de calitate.

Inchirieri masini ieftine

Join This Conversation