Rent a car Bucharest

Rezervarea unei masini online – Rent a car Bucharest

Toate Rezervarile Online vor fi confirmate Telefonic.

Daca doriti sa anulati rezervarea va rugam sa ne anuntati din timp.

Rent a car Bucharest – Conditii Generale TOP Rent a Car Cluj

    1. Propietarul are obligatia – Rent a car Bucharest:

Să pună la dipoziţia clientului, pentru efectuarea transportului pe întreaga durată a contractului, autovehiculul stabilit şi care să satisfacă cerinţele standard pentru transporturile interne şi internaţionale.

Să livreze autoturismul cu asigurarea de raspundere civilă auto, asigurare Full CASCO, Rovinieta incheiata si valabilă pe perioada închirierii.

Rent a car Bucharest

In cazul în care autovehiculul nu funcţionează la capacitatea garantată de proprietar, clientul poate cere schimbarea autoturismului închiriat. Proprietarul nu raspunde, însă pentru vicii care îi fac clientului incomodă folosinţa, si pe care acesta din urma le-a putut constata la încheierea prezentului contract. orice alte drepturi si obligatii ce-i revin prin lege şi prezentul contract.

    1. Clientul are obligatia – Rent a car Bucharest:

Sa detina permis de conducere valabil de cel putin 3 ani. Sa aiba varsta minima de 21 de ani.

Sa respecte toate reguliile de circulatie in vigoare atat pe teritoriul Romaniei cat si inafara tarii. Sa nu conduca masina sub influenta bauturilor alcoolice sau a altor substante interzise de lege. Sa anunte firma de inchirieri daca masina are probleme tehnice.

Rent a car Bucharest

Sa nu se execute lucrari asupra masinilor inchiriate fara acordul in prealabil de la firma de inchirieri auto.

Să nu permită supraîncărcarea maşinii (nr. de locuri sau greutate) peste limitele maxime admise în talonul autovehiculului.

Să nu împingă sau să tracteze orice vehicul sau remorcă sau alte obiecte. Să nu participe cu autovehiculul la întreceri, competiţii şi alte teste.

Să nu părăsească autovehiculul cu cheile în contact sau cu uşile/geamurile/portbagajul deschis. Să nu conducă autovehiculul decat pe drumurile publice (naţionale şi judeţene) fiindu-i interzisă cu desăvârşire deplasarea pe drumuri forestiere sau care nu apar pe harta oficială, în caz contrat va suporta integral daunele produse autovehicolului închiriat.

Sa plateasca toate amenzile primite pe perioada contractului de inchiriere.

Rent a car Bucharest

Join This Conversation