inchirieri auto

Inchirieri auto

Despre GlobalRent – Inchirieri auto

Fiecare pas, fiecare client multumit şi inchiriere reusita ne-au adus mai aproape de celebrarea unui moment important în cariera noastră: de curând am sărbatorit 20 ani de activitate pe piaţa internationala.

Suntem prezenţi pe piaţa internationala încă din anul 1993, sub titulatura GlobalRent – inchirieri auto. În România asigurăm o gamă largă de produse şi servicii pentru clientii care doresc sa inchirieze usor si la preturi fara concurenta masini de calitate.

Am crescut, ne-am dezvoltat şi indiferent de numele nostru am avut o singură misiune: să oferim cele mai potrivite masini şi servicii rent-a-car, cât mai adaptate nevoilor clienților noștri. Fie că a fost vorba de IMM-uri, de mari companii sau de clienţi persoane fizice, am pus în sprijinul acestui obiectiv noi modele de autovehicule, personal de calitate precum şi dorinţa de a fi de ajutor, de a ramâne aproape de clienții noștri şi de afacerile lor.

Inchirieri auto

GlobalRent cauta sa asigure toti clientii ca acestia primesc cele mai bune servicii de inchirieri masini la cele mai bune preturi de pe piata. Misiunea noastra este sa folosim sistemul creat in interiorul companiei pentru a ajunge lideri incontestabili pe o piata care necesita din ce in ce mai multe autoturisme. O piata care consuma enorm. Inchirieri auto

Timpul nostru este limitat in aceasta era a tehnologiei.

De aceea, avem nevoie de masini de inchiriat si solutii de rent a car.

De aceea, solutiile noastre rapide sunt indreptate catre orice client care necesita o masina pentru deplasare in Bucuresti, in România sau in una dintre tarile vecine. Serviciile noastre de inchirieri auto cauta sa loializeze prin standardele inalte de siguranta, incredere, profesionalism si seriozitate.

La GlobalRent consideram ca asteptarile clientilor continua sa creasca in mod constant in aceasta era a tehnologiei si consumismului.

Inchirieri auto